Posoški razvojni center je del slovenske mreže Središč za samostojno učenje (SSU), ki odraslim ponuja možnost brezplačnega organiziranega samostojnega učenja.

Obratovalni čas:

Vsak dan od 8. do 16. ure z možnostjo učenja tudi v poznem popoldanskem času ter učenje preko spleta. Prostor in druge dejavnosti si rezervirate v naprej.

Kaj nudimo?

• Prostor za učenje, uporabo računalnika, računalniške opreme, interneta za pisanje seminarskih, raziskovalnih ali drugih nalog, za brskanje po spletu itd.,
• interno knjižnico z učnimi tematskimi gradivi (tudi multimedijskimi in e-gradiva). Uporabnike seznanimo tudi z uporabnimi učnimi portali,
• svetovanje in vsebinsko mentorsko pomoč pri učenju, izbiri učnih gradiv itd.,.

• organizacijo vodenih učnih dogodkov z različnih področij (jeziki, zeliščarstvo, računalništvo, …).

Kako lahko koristim ponudbo SSU?

Za brezplačno uporabo prostorov, gradiv, pripomočkov ter udeležbo na učnih dogodkih morate postati član Središča za samostojno učenje. Vsi novi udeleženci SSU izpolnejo pristopni obrazec (ali ste že vpisani preveri svetovalka) in podpišejo izjavo o varovanju osebnih podatkov.

PRIJAVNI OBRAZEC za vpis v SSU ( natisnete, izpolnete, pošljete): Obrazec za prijavo v SSU

Vsak udeleženec, ki se uči v sklopu SSU (v naših prostorih ali doma), vodi evidenco svojih učnih ur. Na seznam zapiše datum učenje, vsebino in uro učenja (zaokroženo na 15 minut). Spletni obrazec lahko izpolnete tukaj: Obrazec za vodenje evidence učnih ur

Učni dogodki:

Gradiva za samostojno učenje:

  • Knjižnica v prostoru SSU na Posoškem razvojnem centru (kuharske knjige, knjige v tujem jeziku, učbeniki, strokovna literatura, revije, slovarji, PONS, ipd.)

Dodatne informacije, prijave in rezervacija: 

Anja Colja, 05/ 38 41 512, anja.colja@prc.si
Nataša Klobučar Štrancar, 05/ 38 41 887, natasa.ks@prc.si


Aktivnosti, ki potekajo v Središču za samostojno učenje so za udeležence brezplačne, saj jih sofinancira Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport ter občine Bovec, Kobarid in Tolmin. 

 

Dostopnost