Podjetja, ki veliko poslujejo s tujino, potrebujejo kader z znanjem vsaj enega tujega jezika. Poslovne partnerje navdušite z znanjem njihovega jezika in tako povečajte možnost uspešnega poslovanja.

Za oblikovanje čim bolj homogenih skupin predlagamo testiranje predznanja. Pisni del testa lahko za angleščino, italijanščino in nemščino udeleženci izpolnejo preko spleta TUKAJ, za optimalno določitev predznanja pa svetujemo še govorni del (pogovor z učiteljem).

Za vaše zaposlene nudimo:

  1. Skupinske tečaje za zaposlene

Glede na potrebe zaposlenih v podjetju vam lahko pripravimo jezikovne tečaje po vaših željah. Prilagodimo lahko vsebino tečaja, število ur in število udeležencev. Pri določanju vsebine tečaja si pomagamo z analizo potreb, z udeleženci pa opravimo informativno uvrstitveno testiranje s ciljem oblikovanja čim bolj homogenih skupin. Uvrstitveni test opravijo kandidati preko spleta (z izjemo začetnikov).

Trenutno nudimo izvajanje jezikovnih tečajev angleščine, nemščine, italijanščine, ruščine, španščine in slovenščine za tujce na različnih jezikovnih ravneh.

Tečaje za vaše zaposlene lahko izvedemo na podjetju, preko spleta (na daljavo) ali po dogovoru v prostorih ljudske univerze v Tolminu.

  1. Vključitev zaposlenih v skupinske tečaje na ljudski univerzi

Nekateri projekti, ki jih izvajamo na ljudski univerzi, omogočajo izvedbo brezplačnih jezikovnih tečajev, ki so namenjeni določenim ciljnim skupinam. Brezplačne tečaje običajno izvajamo v obdobju od oktobra do maja, izbirate pa lahko med tečaji angleščine, nemščine, italijanščine ali ruščine na nižjih stopnjah.

Brezplačni tečaji se izvajajo na sedežu ljudske univerze v Tolminu ter v Bovcu, Kobaridu, Podbrdu in drugih krajih glede na interes lokalnega prebivalstva.
V kolikor so vaši zaposleni izrazili interes za učenje določenega jezika, jih lahko posamično napotite na vpis k nam.

  1. Individualne tečaje

Individualni tečaji so namenjeni zaposlenim, ki imajo specifične potrebe glede vsebin, potrebujejo prilagodljiv urnik ali se želijo pripraviti na pomembno predstavitev ali sestanek s poslovnimi partnerji. Individualni tečaji potekajo 1:1 z učiteljem, pripravi se tudi osebni načrt učenja (vsebina, dinamika učenja, število ur z učiteljem, samostojno učenje).

  1. Specializirane delavnice

Za zaposlene v podjetju lahko pripravimo tudi krajše jezikovne delavnice z jasno definiranim ciljem: pisanje poslovnih e-sporočil, predstavitve v tujem jeziku, priprava na sestanek itd.

5. Vrednotenje jezikovnega znanja

Vas zanima, kakšen nivo predznanja imajo vaši zaposleni ali vi sami? Izbirate kandidate za zaposlitev in želite imeti informacijo o njihovem znanju tujega jezika? Ponujamo vam možnost vrednotenja neformalno pridobljenega znanja tujih jezikov, s katerim pridobite mnenje učitelja oziroma ocenjevalca. Kako poteka postopek in kaj obsega vrednotenje si lahko preberete TUKAJ. Vrednotenje izvajamo brezplačno.

Pri pripravi jezikovnega programa se trudimo upoštevati želje in potrebe naročnika.

Za ponudbo pokličite Damijano Kravanja na 05/38 41 511 ali pišite na damijana.kravanja@prc.si.

Dostopnost